ÁGAZATI HÍREK

  • Az 1,24 milliárd forint kormányzati támogatással jövő nyárra felépülő böhönyei takarmánygyártó üzem kapacitása évi 100 ezer tonna lesz. A beruházás egyedülálló lesz Magyarországon.

  • Az őszi búza posztregisztrációs fajtakísérlet teljes eredménysora immár elérhető. A termőhelyek terméseredményei hasznos információval szolgálnak a gazdálkodóknak a jövő évi gabonatermelésük megtervezéséhez.

  • Mintegy négyezer húsgalambbal indulhat el idén a Szárnyaló gazdaság program megvalósítása. A hazai húsgalambtenyésztés fellendítését az Agrárminisztérium jelentős összeggel támogatja, az idén beszerzett tenyészállatok után a gazdálkodók akár hatezer forintos…

A 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) 2019. szeptember 26-29. között számos konferenciának és szakmai előadásnak biztosít helyszínt.

  • A legszebb birtok díjat elnyert Bold Agro Kft. több mint 5 milliárd forintos árbevételével a 130. legnagyobb hazai vállalkozás. A győztes bemutatta székhelyét és tevékenységét: fő ágazatainak egyedülálló szimbiózisát hozta…

  • Az összes tavalyi közbeszerzés majdnem 7 százaléka volt olyan, ami az agrárszektorhoz köthető - mondta Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a…

  • Már lehet jelentkezni az egyetemistáknak szóló digitális agrártechnológia versenyre, az Agrovirtusra, mely idén agrár-vezetőképző akadémiával kiegészülve segíti a hallgatók készségfejlesztését.

A Zártkert Programra 1,9 milliárd forint hazai forrású keretösszeg áll rendelkezésre. Egy pályázat keretében legfeljebb 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető 100%-os intenzitással.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei