Kamarai hírek

Az erő velük van: fölényes győzelem az agráriumban - ezzel a címmel jelent meg interjú az Észak-Magyarország napilapban Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével. Az interjút az újság engedélyével közöljük portálunkon is, alább.  

2017. december 11-én Veszprémben, a Simonyi Zsigmond Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskolában tartotta meg iskolaitájékoztató-sorozatának újabb eseményét a NAK.

  • Együttműködési megállapodást kötöttek Nagykátán az agrár-szakképzés Pest megyei fejlesztése érdekében a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei szervezete, a térség oktatási intézményei, valamint kis-és közepes vállalkozásai.

  • Szaktanácsadói klubdélutánt rendeztek Békés megyében, 2017. december 6-án délután, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

  • Az idei Magyarok Kenyere program keretében Békésben 92 termelő 14 tonna búzát adományozott. Ehhez 58 gazda révén, 10,1 tonna kenyérgabonával a kondorosiak és környékbeliek járultak hozzá. Így nem véletlen, hogy…

  • A kaposvári általános iskolásokhoz is elért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tájékoztató sorozata. A gyümölcs- és zöldségfogyasztás szerepén keresztül a magyar, jó minőségű helyi élelmiszerekre, a változatos étrendre hívták fel…

2017. november 30. és december 1. között rendezték a Copa-Cogeca soros elnökségi ülését. Az eseményen Phil Hogan mezőgazdasági és vidékfejlesztési uniós biztos bemutatta a 2020 utáni közös agrárpolitika (KAP) új kereteit összefoglaló bizottsági jelentést. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát az ülésen Kis Miklós Zsolt alelnök képviselte.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok