Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségével közösen „Fókuszban az osztatlan közös földek helyzete” címmel rendezvénysorozatot tart 2019 novemberében.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján újabb témakörben indít „TANULJUNK EGYÜTT!” programot. A sütőipar szereplőinek szánt ingyenes szakmai rendezvény keretében a rozsőrleményekből előállított kenyerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a résztvevők.

  • A Nemzeti Agárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a helyi akciócsoportokkal (HACS-okkal) és natúrpark egyesületekkel együttműködve „Kistermelők a diverzifikáció útján” címmel 2019. októberében és novemberében tanulmányút-sorozatot szervez.

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap októberi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

2019. október 15-án Sombereki Általános- és Alapfokú Művészeti Iskolában volt az Itthonról-otthonra fórumsorozat újabb eseménye.

  • Az Egerszalók-Egerszólát és Térsége Gazdakör, Heves Megyei Gazdaasszony Tagozat, valamint Noszvaj és Térsége Gazdakör összevont gazdaköri ülésére került sor 2019. október 10-én.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete a Mezőcsát Városnapja és Helyi Termékfesztivál keretein belül a kistermelői élelmiszer-előállítás aktualitásairól tart rendezvényt 2019. október 19-én, Mezőcsáton.

  • Nagy érdeklődés mellett zajlott az a fórum, amelyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei szervezete rendezett szeptember végén, Veszprémben. A téma a földforgalmi törvényt érintő változás, valamint aktuális mezőgazdasági és…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete és a DE AKIT Karcagi Kutatóintézet tájékoztató agrárfórumot tart Karcagon, 2019. október 17-én.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) együttműködési szándéknyilatkozatot kötött a Kameruni Agrárkamarával (CAPEF). Az aláíráson a NAK-ot Éder Tamás élelmiszeriparért felelős országos alelnök, a CAPEF-et Moussa Koue elnök képviselte.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei