Kamarai hírek

A héten a növényvédelmi kihívások a témái a Fiatal Gazda Klub-esteknek. Beszámolónk a keszthelyi eseményről.

  • A hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése csak egy széles körű társadalmi összefogás keretében valósulhat meg, ezért megújította stratégiai partnerségi megállapodását az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

  • A Nemzeti Agárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a helyi akciócsoportokkal (HACS-okkal) és natúrpark egyesületekkel együttműködve „Kistermelők a diverzifikáció útján” címmel 2019. októberében és novemberében tanulmányút-sorozatot szervez.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az AGRYA-Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége 2019. novemberében „Fókuszban a gazdálkodási kockázatok kezelése” címmel rendezvénysorozatot tart.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal megrendezi a Joint Ambrozia Action projekten belüli információs rendezvényét Győrött, 2019. november 15-én.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezete gazdafórumot tart Tácon, 2019. december 5-én.

  • A jégkármérséklő-rendszer Zala megyei vonatkozásairól tartott tájékoztatót Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke. Továbbá oklevelet adtak át a legjobb zalai megyei generátorkezelőnek.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei szervezete tájékoztató fórumot tart 2019. november 22-én, Mórahalmon.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei szervezete és a Szent István Egyetem megrendezi a III. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferenciát 2019. november 14-én, Szarvason.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) együttműködési szándéknyilatkozatot kötött a Kameruni Agrárkamarával (CAPEF). Az aláíráson a NAK-ot Éder Tamás élelmiszeriparért felelős országos alelnök, a CAPEF-et Moussa Koue elnök képviselte.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei