Kamarai hírek

Idén újabb hároméves periódusát kezdi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) francia- belga szakmai szervezetekkel együttműködésben megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő uniós kampánya. Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak, hogy még többen fedezhessék fel a friss zöldségek és gyümölcsök ízének erejét.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) online szakmai programot szervez 2021. március 10-én a Nagy-Britanniával való kereskedelmi aktualitásokról. Az esemény célja a Brexit-tel kapcsolatos új ismeretek megosztása és a várható változásokról tájékoztatás nyújtása.

  • Idén Varsad megye harmadik alkalommal - május 22-én szombaton, a Megyei Palotában - rendezi meg az Alpok – Adria Nemzetközi Tökmagolaj Kiállítást, ahol értékelésre kerülnek a finomított és nem finomított tökmagolajak és a nyertesekre értékes ajándékok várnak (a kiállítás legjobbjára 2000 Euró különdíj). A kiállítás ideje alatt, 2020. május 22-én szakmai előadásokra is sor kerül, tekintélyes szakemberek közreműködésével, az érvényes járványügyi előírások figyelembevétele mellett. A kiállítás célja népszerűsíteni a különösen jó minőségű tökmagolajat, továbbá a fogyasztóknál tudatosítani az egészséges táplálkozás fontosságát és előmozdítani a háztáji termelést. Részvételi szándékukat a kitöltött jelentkezési lap elküldésével (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Szakigazgatóság osztályvezetőjének e-mailben: dragutin.vincek@vzz.hr…

  • Az idén virtuálisan megrendezésre kerülő Agromash Expo-ra a Kamara egy tematikus, majdnem minden területét lefedő online fogadóóra-renddel készült a rendezvényre ellátogató tagjai és az agrárium iránt érdeklődő vendégek részére.

A kamarai ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák megszokottól eltérő 2021. márciustól nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

Hazai szakembereink képviselhetik ágazati érdekeinket uniós szinten a munkacsoportok elnökségi testületeiben. 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei