Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület „Szója Fórum” címmel rendezvényt tart Budapesten, 2018. december 3-án.

 • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap ez évi novemberi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

 • Az elmúlt hónapokban átszerveztük a falugazdász-hálózat működését, azzal a céllal, hogy az eddigieknél is hatékonyabban segíthessük a gazdálkodókat – mondta Győrffy Balázs, a NAK elnöke. A Mediaworksnek adott interjújában kitért arra is, hogy a kamara kiáll az ország GMO-mentessége mellett és erősítené a földbizottságok szerepét.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében ezúttal a vállalatirányítási új irányelvekről lesz szó. A tanácskozásra már lehet jelentkezni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága a Jászsági Méhész Egyesület szervezésében 2018. november 10-én méhészfórumot tartott Jászberényben, amelyen méhpusztulások ok-okozati összefüggéseit vitatták meg.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete ,,Talajmegújító mezőgazdaság" címmel gazdafórumot tart Miskolcon, 2018. november 22-én.

 • A Magyarországi Református Egyház Zsinata és az Agrárminisztérium hálaadó istentiszteletet tart a 2018-as esztendő terméseiért.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei szervezete „NAK konferencia Balatonfüred” címmel rendezvényt tart Balatonfüreden, 2018. november 24-én.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei szervezete gazdálkodói fórumot tart rendezvényére Hosszúhetényben, 2018. november 15-én.

Új taggal bővült a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma, várhatóan a NAK is részt vesz a határon túli falugazdászok felkészítésében – ezek voltak a KEF november 8-i tanácskozásának legfontosabb fejleményei.

 • A Horvát Mezőgazdasági Kamara meghívására Kis Miklós Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára díszvendégként vett részt a horvát mezőgazdaságnak az új közös agrárpolitika (KAP) keretei…

 • A Szlovák Agrár és Élelmiszeripari Kamara meghívására a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) delegációja részt vett az OECD szakosított programjából finanszírozott, 2018. október 17-18-án Pozsonyban megtartott, „Kockázatértékelési és kockázatkezelési eszközök az…

 • 2018. október 9-én Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke fogadta Joanna Azzi libanoni nagykövetasszonyt. A találkozón a felek az 1. Magyar-Libanoni Agrártermékek Napja rendezvénnyel kapcsolatban egyeztettek.

 • Prágában rendezték meg – 2018. szeptember 25-én – a visegrádi országok agrárkamaráinak 69., kibővített ülését, amin részt vett a Romániai Mezőgazdasági Termelők Egyesületeinek Szövetsége, a Bulgária Nemzeti Gabonatermelőinek Szövetsége, a…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok