Kamarai hírek

Megnyílt a kamarai szervezésű XXII. Pápai Agrárexpo. A pénteki nyitányon szinte végig szakadó esőnek csak a város környéki és a Veszprém megyei gazdálkodók örültek igazán.

  • A NAK összeállította a az „Erősödő agrár- és élelmiszer-gazdaság, jólétében gyarapodó vidék” című kormányzati stratégiai tervezést segítő csomagját, amelyet Győrffy Balázs kamarai elnök ismertetett május 24-én.

  • Ismét a Free From&Functional Food kiállításon jártak a kamara élelmiszeripari tagjai. A stockholmi eseményen nemzetközileg elismert előadók nyújtottak betekintést a ,,mentes" termékek legújabb trendjeibe, piacának alakulásába.

  • Az újjáalakult Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökségei közül ismét két olyan szakembert mutatunk be, akik vállalták az ezzel járó felelősséget és első ízben kapták meg a lehetőséget arra, hogy ellássák az elnöki teendőket.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei szervezete az I. Kézműves Sörfesztivál keretében „A sör, ami összeköt” című szakmai rendezvényt tart 2018. június 8-án Gyulán.

2018. május 23-án tartotta meg Bukarestben az egyik legnagyobb romániai agrárszövetség, a LAPAR mezőgazdasági konferenciája, mintegy 1500 gazda részvételével.  Ezen részt vett a NAK  képviselője is.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok