Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökei szerint az agráriumban szükségszerű egyfajta együttműködési rendszer kialakítása. Különösen szántóföldi növénytermesztést, az állattartást és a gyümölcstermesztést fontos lenne integrálni finanszírozási és értékesítési szempontból.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés megyei szervezete összevont osztályülést és megyei küldöttgyűlést szervezett Békéscsabán 2017. április 25-én. Egyúttal a megyei szervezet két partnerével együttműködési megállapodást is kötött.

  • Utánpótlási gondok tapasztalhatóak Somogy megyében az élelmiszeriparban, ami egyrészt mennyiségi, másrészt minőségi problémát jelent. Az ágazati szakértők szerint a szükségesnél kevesebben kerülnek ki a szakképző intézményekből, egyes szakmák elsajátítására az…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával a Balatonboglári Hegyközségi Tanács idén ismét megrendezte hagyományos tavaszi borvidéki borversenyét Rádpusztán.

  • Az Bács-Kiskun megyei kormányhivatal ellenőrzésének kiemelt célja az őstermelői igazolvánnyal való visszaélések mérséklése, a nem saját termelésű terméket értékesítők kiszűrése, ezáltal a tényleges őstermelői tevékenységet végző termelők piaci lehetőségeinek javítása.

  • Egyéves fennállását ünnepelte a zalaegerszegi helyi termelői piac. A NAK Zala megyei szervezete pedig a megyei termelők szlovén piacra jutásáról egyeztetett.

Kisvárda volt a házigazdája magyar-ukrán mezőgazdasági üzleti fórumnak, amelyen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is képviseltette magát. A NAK hivatalos kapcsolatot létesít hamarosan ukrán partnerszervezetével.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok