Kamarai hírek

A villamosenergia-igényeket felmérő kamarai kérdőív idő-, és energiatakarékos kitöltését segítő tippeket és praktikus tanácsokat adunk érdeklődő tagjainknak a következőkben.

  • A NAK és a nemzetgazdasági tárca szeptemberben egyeztet arról, hogy mely újabb élelmiszeripari, mezőgazdasági termékek kerülhessenek be az ötszázalékos áfakörbe. A kamara pedig újabb szakmai eseményekkel segíti élelmiszeripari tagjait.

  • A tagság nagy többsége kedvezően nyilatkozott az agrárgazdasági kamara legtöbb tevékenységével kapcsolatban – derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara számára készített felmérésből.

  • Vasárnap Pécsett áldották és szegték meg az összmagyar lisztből sütött nagykenyeret. Egyelőre pontos adatok nincsenek az idei gyűjtésről, mert a gazdák még mindig adakoznak.

A NAK Tolna megyei szervezete élelmiszeripari tanácskozást tart szeptember 15-én Szekszárdon.

Augusztus 23-án kameruni csirke- és sertéstenyésztéssel foglalkozó gazdálkodók keresték fel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát.

  • Augusztus 14-én a vajdasági zentai városházán emlékeztek meg a KEF-tag Zentai Gazdakör megalakulásának 135. évfordulójáról. Az eseményen elismerő oklevelet kapott a NAK elnöke.

  • Augusztus 11-én Székelykeresztúron rendezték meg a Kárpát-medencei fiatal gazdálkodók „Öko-Bio” konferenciáját, amelyen a NAK is képviseltette magát.

  • Magyarország és a magyar gazdaság vállalkozói idén is bemutatkoznak az immáron 55. AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron, amely augusztus 26-tól 31-ig tart Gornja Radgonán, Szlovéniában.

  • Távol-keleti küldöttség tett látogatást a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. A magyar-kínai találkozón a felek az ,,Egy Út Egy Övezet" együttműködési projekt lehetőségeit vitatták meg.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok