Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács közreműködésével vetőmag és szaporítóanyag szakmai napra kerül sor 2017. június 9-én.

  • Május 21-én vasárnap este bezárta kapuit a XXI. Pápai Agrárexpo, amelyet ezúttal is jelentős szakmai és látogatói érdeklődés kísért.

  • Gépek, gépkapcsolatok álló helyzetben és munkakörülmények között, széltől és naptól óvott, megmérettetésre felkészített tenyészállatok – ez volt a XXI. Pápai Agrárexpo pénteki nyitónapján.

  • Pénteken délelőtt a hivatalos megnyitóval kezdetét vette a XXI. Pápai Agrárexpo, amely vasárnapig tart. Az esemény keretében a NAK egy újabb szakmai megállapodást is kötött.

Szekszárdon 2017. május 18-án közös gazdafórumot tartott a NAK Tolna Megyei Igazgatósága, valamint a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A katasztrófavédelem munkatársai az aratási gépszemle fontosságáról, a szabadtéri tüzekkel kapcsolatos szabályozásról és az ADR változásairól adtak elő.

Angol nyelvű kiadvány jelent meg a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával, amely a visegrádi országok kutatóintézeteinek főbb kutatási területeit mutatja be, ,,Fókuszban a biomassza-alapú gazdaság" címmel. A kötet elkészítésében a NAK is közreműködött.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok