Kamarai hírek

2020. december 3-4-én jön az ország egyik legnagyobb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szolgáltatási partnere, a MOL folytatja a partnerkártya termék kibocsátását.

  • Az idei tagdíjbevallási határidő 2020. október 31-e. Mivel ez a nap hétvégére, szombatra esik, ezért a kamara alapszabálya értelmében az ezt követő munkanapon, november 2-án, hétfőn még beadható a megállapított tagdíj korrekciója. Erre való tekintettel a NAK telefonos ügyfélszolgálata november 2-án meghosszabbított nyitvatartással, 8 és 20 óra között fogadja a tagdíjjal kapcsolatos beérkező hívásokat.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „TANULJUNK EGYÜTT!” című programsorozat keretében ingyenes szakmai eseményt rendez, amelyen az iparág szereplői megismerhetik, hogyan javítható a termékek minősége a vákuumtechnika segítségével.

Új távlatokat nyit a magyar agráriumban az ifjú gazdák és az egyetemi hallgatók együttműködési megállapodása.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezete gazdafórumot tart 2020. november 5-én, Tácon.

  • A júliusi és augusztusi esőknek köszönhetően magas termésátlaggal, hektáronként 8,9 tonna kukoricát takarítottak be az aratás feléhez közeledve Tolna megyében – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei szervezete.

  • A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program Jász-Nagykun-Szolnok megyei adományozó ünnepségét 2020. október 7-én tartották Törökszentmiklóson, a Székács Elemér Református Gimnázium, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban.

  • Megfelelő olajtartalmú és minőségű napraforgó termett Zala megyében, azonban a termésátlag az aszályos időjárás miatt alacsonyabb volt a vártnál.

Az európai gazdálkodókat képviselő legnagyobb brüsszeli érdekképviselet a Committee of Professional Agricultural Organisations (COPA) – amelynek a NAK is tagja – 2020. szeptember 18-án új elnökséget választott.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei