Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai kedvezményes, 600 Ft-os áron látogathatják a 2015. szeptember 23-27. között megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárt (OMÉK).

Idén szeptember 23-27. között ismét Budapesten, a Hungexpón gyűlik össze az agrárium színe-java, az ország legnagyobb és legelismertebb mezőgazdasági seregszemléjén, az OMÉK-on.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai 600 Ft-os áron válthatnak belépőjegyet a kiállításra. A kedvezményes jegy vásárlására jogosító kupont a fogadócsarnokokban felállított kamarai ügyfélszolgálatnál vehetik át a tagok.

Az idei OMÉK-on a Kamara interaktív kiállítói standdal mutatkozik be az „A pavilon” 101A kiállítóhelyén. A NAK látványkonyhával is készül, ahol szerdán az aranyszalagos termékek mutatkoznak be, csütörtökön a Pékszövetség tart bemutatót, míg pénteken, szombaton és vasárnap neves szakácsok készítenek tagjaink közreműködésével ízletes ételeket, amelyeket a látványkonyha közönsége is megkóstolhat.

A Kamara standján kisebb kiállítás mutatja majd be a közeljövőben várható mezőgazdasági fejlesztéseket. Emellett a NAK „Élelmiszeripar a fogyasztókért – tegyünk együtt érte” című programmal népszerűsíti a kiegyensúlyozott táplálkozás és életmód fontosságát.

A kamarai kiállítóhelyen a NAK falugazdászai illetve a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara szakemberei nyújtanak tanácsadást.

(NAK)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei