Megyei hírek

2019. szeptember 5-én Mezőkövesden újra, immár 21. alkalommal „begépesítették” a város főutcáját. A Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum közhasznú alapítványa rendezvényének hosszú évek óta résztvevője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága.


Szombat délelőtt Csirmaz István, a közhasznú alapítvány kuratóriumának igazgatója fogadta Taskó Józsefet, a NAK megyei elnökét (képen balra), és mint az esemény kiemelt résztvevőjét invitálta a felvonulást vezető első veteránautóba, ahol Dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármesterével vezették a látványos felvonulást.

A rendezvény hivatalos megnyitóján részt vett a térség országgyűlési képviselője, Tállai András, valamint a járás kormányhivatalának vezetője, Kerékgyártó László is. A vendégek között üdvözölhettük a közelben található mezőgazdasági gépgyártó és forgalmazó vállalkozások vezetőit is, Nyárádi Attilát, a Framest Kft. vezetőjét és Kiss Józsefet, a Kiss és Társa Kft. vezetőjét.

A kamara helyi szervezetének falugazdászai is jelen voltak az eseményen és információs sátrukban várták a fiatalabb, idősebb, helyi vagy távolabbról érkezett gazdálkodókat egy-egy baráti beszélgetéssel egybekötött tanácsadásra.

A szervezők nagy szeretettel fogadták a felvonulni szándékozó vagy csak a látnivalók megtekintésére érkezett vendégeket. Ezért minden gazdatársunknak bátran ajánljuk, hogy jegyezze be naptárába, szeptember első hétvégéje: Mezőkövesd, Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei