Megyei hírek

2019. szeptember 5-én Mezőkövesden újra, immár 21. alkalommal „begépesítették” a város főutcáját. A Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum közhasznú alapítványa rendezvényének hosszú évek óta résztvevője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága.


Szombat délelőtt Csirmaz István, a közhasznú alapítvány kuratóriumának igazgatója fogadta Taskó Józsefet, a NAK megyei elnökét (képen balra), és mint az esemény kiemelt résztvevőjét invitálta a felvonulást vezető első veteránautóba, ahol Dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármesterével vezették a látványos felvonulást.

A rendezvény hivatalos megnyitóján részt vett a térség országgyűlési képviselője, Tállai András, valamint a járás kormányhivatalának vezetője, Kerékgyártó László is. A vendégek között üdvözölhettük a közelben található mezőgazdasági gépgyártó és forgalmazó vállalkozások vezetőit is, Nyárádi Attilát, a Framest Kft. vezetőjét és Kiss Józsefet, a Kiss és Társa Kft. vezetőjét.

A kamara helyi szervezetének falugazdászai is jelen voltak az eseményen és információs sátrukban várták a fiatalabb, idősebb, helyi vagy távolabbról érkezett gazdálkodókat egy-egy baráti beszélgetéssel egybekötött tanácsadásra.

A szervezők nagy szeretettel fogadták a felvonulni szándékozó vagy csak a látnivalók megtekintésére érkezett vendégeket. Ezért minden gazdatársunknak bátran ajánljuk, hogy jegyezze be naptárába, szeptember első hétvégéje: Mezőkövesd, Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei