Megyei hírek

Megyei elnöki fogadóóra lesz októberben Székesfehérváron és az agrárkoordinációs munkacsoport is várja a megkereséseket.


Varga Imre István, a NAK Fejér megyei szervezetének elnöke 2020. október 7-én szerdán az igazgatóság székhelyén (8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1.) várja a megyei kamarai tagokat a mezőgazdasággal, élelmiszeriparral, vidékfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseikkel, felvetéseikkel kapcsolatban. Előzetes regisztráció szükséges, amiben meg kell adni a kamarai azonosítót és a megkeresés témáját is. A regisztráció 2020. október 2. (péntek) 12 óráig tehető meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen. A sikeres regisztrációról válaszlevelet küld a szervezet.

A fogadóórán keresztül lehetőség van problémát jelezni a Megyei Agrárkoordinációs Munkacsoport irányába is. A kamara a munkacsoportok révén is segíteni kíván annak biztosításában, hogy a tagjainak az esetlegesen felmerülő problémáira minél gyorsabban megoldások szülessenek mind helyi, mind országos szinten. A munkacsoportok megtárgyalják a kamarai tagságtól beérkező észrevételeket, és azokkal kapcsolatban javaslatokat fogalmaznak meg. Folyamatosan felmérik az emberi erőforrás-, alapanyag-, valamint az erő- és munkagép-igényeket és -kapacitásokat, arról tájékoztatják a gazdálkodókat.
Közvetítenek, ha esetleg valahol munkaerő-igény vagy többlet keletkezik, amire sürgősen megoldást kell találni. Nyomon követik a piaci folyamatokat, felmérik az esetleges beszerzési és értékesítési problémákat és lehetőségeket, tájékoztatást nyújtanak azok kapcsán az érintetteknek. Egyeztetnek a közfoglalkoztatással kapcsolatban, segítenek közös értékesítési megoldások keresésében, támogatják az esetleges kieső export miatti hazai felhasználást. A megyei munkacsoportok a NAK megyei igazgatóságain keresztül is elérhetőek. A kamara a tagjai által felé jelzett megoldandó problémákat folyamatosan jelzi az operatív törzs, a szakminisztérium valamint a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport felé.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei