Nemzetközi hírek

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. a georgiai Tbilisziben 2019. október 14-17. közötti élelmiszeripari workshopra részvételi lehetőséget biztosít.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának eltökélt szándéka, hogy a NAK élelmiszeripari tagsága számára kézzelfogható segítséget nyújtson az exporttevékenységük fejlesztése érdekében. E célból részvételi lehetőséget kínál 15 élelmiszeripari tag számára, akiknek a georgiai Tbilisziben 2019. október 14-17. közötti megrendezendő élelmiszeripari workshop keretében importszabályozást érintő tájékoztatást, beszállítói találkozót, árubemutatót, B2B lehetőséget kaphatnak, valamint a magyar élelmiszeripari tudás promóciójára is lehetőség nyílik.

A négynapos program keretében a tbiliszi magyar nagykövetségen egy teljes napon át a magyar cégek mutatkozhatnak be, valamint a résztvevők a szakmai tanulmányút keretében megismerhetik a georgiai élelmiszeripar jellegzetességeit. A program része egy tbiliszi környéki élelmiszer-feldolgozó létesítmény meglátogatása is.

A georgiai programra elsősorban azon élelmiszeripari tagok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a georgiai élelmiszerexport lehetőségei iránt. Elsősorban minőségi, magasan feldolgozott élelmiszerekre van kereslet. A tbiliszi magyar nagykövetség tájékoztatása alapján a georgiai fél egyszerű engedélyezési eljárást alkalmaz a magyar cégek termékeivel szemben. Már most is számos, többek között állati és növényi eredetű élelmiszer-termék bevitele engedélyezett.

A program nyelve az angol. Tolmácsolásra nincs lehetőség. A jelentkező cégek termékmintáit, valamint molinóit, kiegészítőit előzetesen egyeztetett módon a szervezők költségére a kamara ki tudja juttatni a helyszínre.

A programon való részvételt – a repülőjegy és az étkezés kivételével – cégenként egy főnek a NAK és a HEPA finanszírozza, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött! Az utazás feltételei, a meghívó és programterv itt, a regisztrációs felület itt érhető el. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 18.! A programon maximum 15 fő részvételét tudja a kamara biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően az igazgatóság munkatársai felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Racskó Tamás élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.


(nak.hu)


 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei