Országos hírek

Az idei, szeptember 26-án kezdődő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közel 600 négyzetméteren várja a látogatókat, az A pavilon 207/B kiállítóhelyén.

 

A standon több mint egy tucat szakmai partnerének biztosít bemutatkozási lehetőséget a köztestület. Emellett a NAK szolgáltatásait – köztük az országos jégkármérséklő rendszert, a tápanyag-gazdálkodási terv készítését és a laboratóriumi talajvizsgálatot – is megismerhetik az érdeklődők. Helyet kapnak még a NAK és a francia Interfel szervezésében megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztásra ösztönző kampány kabalafigurái is, Frutti és Veggi is, akik különböző interaktív programokba vonják be a gyerekeket.

A kamara standja több szakmai programnak is helyszínéül szolgál. Szeptember 26-án, csütörtökön szakmai partnereivel szántóföldi növénytermesztési konferenciát rendez, amelynek keretében bemutatják a Gabonatermesztők Országos Szövetségével, illetve a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanáccsal közösen elkészített búza ajánlati fajtalistát, illetve díjazzák a fajtakísérlet résztvevőit. Emellett vasárnap sor kerül az agrár-szakközépiskolák országos döntőjére, az Ászok Ásza vetélkedőre, illetve a Kislépték Egyesülettel együttműködve szervezett Segítő Hatósági Szakember díjátadóra. A négy nap során koszovói, kameruni és georgiai delegáció is látogatást tesz a NAK standján.

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei