Országos hírek

A NAK képviselőinek a részvételével is online Agrár Klubot szervez a Portfolio Csoport november 3-án az agrárgazdaságot érintő, várhatóan 2021-től életbe lépő új adózási szabályozási csomagról. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


A Portfolio Csoport az új agráradózási „reformcsomagról” online Agrár Klubot rendez, amelyen részletesen áttekinti a napirenden lévő szabályozási elképzeléseket. Jelentős változások léphetnek életbe ugyanis 2021 januárjától a hazai agráriumban, mivel a parlament az idén várhatóan megtárgyalja és elfogadja a kormány új agráradózási javaslatcsomagját. A változtatások az őstermelőkre és a családi gazdaságokra egyaránt kiterjednek, így több százezer ágazati szereplőt érinthetnek. Szó lesz arról, mire számíthatnak a gazdálkodók, egyszerűsödik-e az adózási rendszer, illetve kik járhatnak jól és rosszul a változtatásokkal. A klub emellett foglalkozik a társas agrárvállalkozások adózásának kérdéseivel is. Az Agrár Klub időpontja 2020. november 3-a.

A rendezvényen a résztvevők az Agrárminisztérium, a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és adószakértő cégek képviselőitől kaphatnak első kézből információkat arról, hogy az agráradózási szabályozásban mire kell felkészülniük 2021-től.

Az Agrár Klubon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részletek és jelentkezés itt.


(forrás: Portfolio)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei