Országos hírek

2020. december 3-4-én jön az ország egyik legnagyobb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.


A konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. A rendezvényt várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki többek között a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket ismerteti majd.

A konferencia I. szekciója a koronavírus magyar agráriumra gyakorolt hatásáról szól majd, és többek között azt tekinti át, hogy az agrárvállalkozások a jelenlegi körülmények között milyen támogatási, termelési, beruházási, valamint piaci lehetőségekkel számolhatnak, illetve milyen további uniós és hazai kormányzati intézkedések várhatók. A szekcióban Nagy István mellett előadást tart Gyuricza Csaba, a Szent István Egyetem rektora is. A kerekasztal-beszélgetésében pedig részt vesz többek között Csányi Attila, a Bonafarm Csoport vezérigazgatója, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Makai Szabolcs, a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója, valamint várhatóan Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és Nagy István is.

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

A Portfolio mindent megtesz, hogy a mostani járványhelyzetben teljes biztonságban legyenek együtt a legnevesebb előadók, vendégek és partnerek. A rendezvény ezért személyesen és online is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy helyszíni részvételre csak korlátozott számban van lehetőség, amennyiben a rendezvény betelik, online lehet csatlakozni az eseményhez, ahol korlátlan részvételre van lehetőség! Így akik otthonról, vagy munkahelyükről csatlakoznak be, ugyanúgy a legmagasabb színvonalú konferenciaprogramot érhetik el.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. A Portfolio Agrárszektor Konferencia a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által ajánlott rendezvény, a kamarai tagok a kétnapos konferenciáért 4-4 pontot kaphatnak offline és online részvétel esetén is.

A jelentkezés és további információk itt.


(forrás: portfolio.hu)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei