Karrier

  • A NAK vezető szerepet tölt be a nemzeti agrár- és élelmiszer stratégia alakításában és megvalósításában, továbbá a kormányzat első számú szakmai tárgyalópartnereként széles körű igazgatási és szolgáltatási közfeladatokat lát el. A NAK tagjai versenyképességének növelését folyamatosan bővülő szolgáltatási kínálattal segíti. A NAK szolgáltatásai hatékony ellátása érdekében jelenleg: agrárigazgatási adminisztrátor munkatársat…

  • Ha marketingesként épp új kihívásokat keresel és otthonosan mozogsz az online platformok világában akkor ez a hirdetés neked szól! A NAK jelenleg onlinemarketing-specialista munkakörbe keres kollégát budapesti munkavégzéssel.

  • A NAK vezető szerepet tölt be a nemzeti agrár- és élelmiszer stratégia alakításában és megvalósításában, továbbá a kormányzat első számú szakmai tárgyalópartnereként széles körű igazgatási és szolgáltatási közfeladatokat lát el. A NAK tagjai versenyképességének növelését folyamatosan bővülő szolgáltatási kínálattal segíti. A NAK szolgáltatásai hatékony ellátása érdekében jelenleg: földügyi adminisztrátor munkatársat…

  • Képviseljük együtt a gazdák érdekeit! Rád van szükségünk, ha olyan munkára vágysz, amelynek során szakmai tudásoddal támogathatod a magyar gazdálkodók boldogulását, eredményességét. Falugazdász munkakörbe keresünk kollégákat országosan.

  • Legyél csapatunk tagja, ha otthonosan mozogsz az IT világában, jó vagy problémamegoldásban és precíz munkavégzés jellemez! A NAK jelenleg: beszerzési munkatárs munkakörbe keres kollégát  budapesti munkavégzéssel.

  • Tartozz közénk! Jelentkezz és légy részese sikereinknek! A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) jelenleg képzési referens munkakörbe keres kollégákat több megyébe!

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Koronavírus

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei