NAK portál

Agrár-specifikus géptörés-biztosítás
hirdetés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ), a Növényvédelmi Szövetség (NSZ), illetve a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetsége (Gabonaszövetség) szántóföldi növénytermesztési szakmai konferenciát rendez az idei OMÉK keretében Budapesten, 2019. szeptember 26-án.

2019. december 4-5-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a kétnapos Agrárszektor 2019 konferenciát, amely az év vége egyik legjelentősebb agrárgazdasági rendezvényének számít. Ezen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete élelmiszeripari tájékoztató fórumot tart Vecsésen, 2019. szeptember 21-én.

  • Az 1,24 milliárd forint kormányzati támogatással jövő nyárra felépülő böhönyei takarmánygyártó üzem kapacitása évi 100 ezer tonna lesz. A beruházás egyedülálló lesz Magyarországon.

  • Az őszi búza posztregisztrációs fajtakísérlet teljes eredménysora immár elérhető. A termőhelyek terméseredményei hasznos információval szolgálnak a gazdálkodóknak a jövő évi gabonatermelésük megtervezéséhez.

  • Mintegy négyezer húsgalambbal indulhat el idén a Szárnyaló gazdaság program megvalósítása. A hazai húsgalambtenyésztés fellendítését az Agrárminisztérium jelentős összeggel támogatja, az idén beszerzett tenyészállatok után a gazdálkodók akár hatezer forintos támogatást is kaphatnak darabonként.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága nevében exportpiacokkal és a magyar cégek exportlehetőségeivel foglalkozó konferenciát tart 2019. október 2-án, Budaörsön, az „Együtt az élelmiszeriparért” programsorozat részeként. 

Idén ősszel is folytatódik a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat, amelynek keretében ismét lesz pálinka- és a párlatkészítés szakmai nap.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata újabb húsipari témakörben hirdet rendezvényt 2019. október 11-re, a Szent István Egyetemre, ahol az érdeklődők a hurkafélék és májasok  gyártásával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata tovább folytatódik: 2019. október 4-én a párizsifélék gyártásában mélyedhetnek el az érdeklődő tagjaink a Debreceni Egyetemen.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) együttműködésével a Magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség (MNGSZ) szakmai, továbbképző országos roadshowt szervez a gasztronómia szereplőinek és az iránta érdeklődőknek.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (NÉBIH-MGEI) szója fajtabemutatót tart Szombathelyen, 2019. szeptember 25-én.

2019 szeptemberében időszakosan több megyében is zárva lesznek egyes ügyfélszolgálati, falugazdász, illetve TISZ-irodák.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. a georgiai Tbilisziben 2019. október 14-17. közötti élelmiszeripari workshopra részvételi lehetőséget biztosít.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóság (NÉBIH-MGEI), a Vetőmagszövetség és Termék Tanács (VSzT) és a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) közös kukorica fajtabemutatót tart Székkutason, 2019. szeptember 19-én.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete élelmiszeripari tájékoztató fórumot tart Vecsésen, 2019. szeptember 21-én.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei