TISZ

  • A Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) hagyományőrző cukrászati termékekre vonatkozó módosítása annak szellemében történt, hogy a Magyarországon hagyományosan előállított és ismert cukrászipari termékek a hagyományos elkészítési eljárásoknak megfelelően maradjanak fenn.

  • A Földművelésügyi Minisztérium idén is meghirdeti a Nemzeti Borkiválóság Program keretében az Országkóstolót, melyre 2017. április 10-ig küldhetik be a pályázó pincészetek a boraikat.

  • A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága bővebb tájékoztatót készített a 2017. január 1-től bevezetett, az élelmiszeripari és vendéglátóhelyi kedvezményes forgalmiadó-mérték használatáról.

  • A MÁK meghatározta az ,,EMVA-ból a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2012. évben igényelhető támogatások részletes feltételeiről" szóló 57/2012. (VI. 21.) VM rendelet alapján megállapított támogatási összeg fennmaradó 10 %-ára…

  • Az Standard Termelési Érték, mint szám mögött alapvetően egy összetett és bonyolult számítási mechanizmus áll, amelyet az Agrárgazdasági Kutató Intézet gondoz. Viszont a fiatalgazda-pályázathoz szükséges ilyet megállapítani.

  • A fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása intézkedésben a minőségrendszerhez történő csatlakozás plusz pontokat ér.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok