Nemzetközi hírek

Az Indiai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (FICCI) a FEDERUNACOMA-al, az olasz Mezőgazdasági Gépgyártók Szövetségével közösen szeptember 1-3. között szervezi meg a VII. EIMA Agrimach India mezőgazdasági gép, berendezés és technológia nemzetközi kiállítást és konferenciát.

A 2019-es EIMA Agrimach India kiállításon több mint 307 nemzeti és nemzetközi cég, valamint több mint 42 000 látogató és gazdálkodó vett részt. Az EIMA Agrimach India nemzetközi platformot, valamint kiváló üzleti és hálózatépítési lehetőségeket kínál a mezőgazdasági gépek, alapanyagok, szolgáltatások és legújabb technológiák közül ki-kinek arra, hogy együttműködjön a kölcsönös üzleti érdekek érdekében.

Az esemény brossúrája itt tölthető le, az esemény weboldala pedig a www.eimaagrimach.in  címen érhető el.

Az esemény társszervezője a Mezőgazdasági Minisztérium, az Indiai Mezőgazdasági Kutatások Tanácsa és India kormánya, valamint a fogadó állam Karnátaka kormánya. Támogató partner a Mezőgazdasági Tudományok Egyeteme GKVK, Bangalore. Olyan nemzetközi iparági szövetségek támogatják az eseményt, mint például az Indo Lengyel Kereskedelmi és Iparkamara (IPCCI), az Európa-India Kereskedelmi Kamara (EICC) és a Kelet-Afrikai Vállalkozók Szövetsége (EAEA). Az eseményre a mezőgazdasági gépekkel foglalkozó kereskedők, forgalmazók és más érdekelt felek látogatnak el India egész területéről, indiai külképviseletek diplomatái, nemzetközi vásárlók, valamint Karnataka és más államok gazdálkodói.

 

Kapcsolat:

Sudhanshu Gupta

Deputy Director

Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry

Industry's Voice for Policy Change

Federation House, 1, Tansen Marg, New Delhi 110001, INDIA

E: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

M: +91-9873311557                                       

Web: www.ficci.in

FB: www.facebook.com/ficciindia | Twitter: www.twitter.com/ficci_india | Blog: blog.ficci.com

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ