Nemzetközi hírek

Az Indiai Peszticidgyártók és Formulátorok Szövetsége (PMFAI) 17. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Növénytudományi Konferenciát és Kiállítást, amelynek a tervek szerint 2023. februárjában Dubai ad otthont. A PMFAI az agrokémiai/peszticidipart 1967-től képviselő országos szövetség, amely 221 nagy, közepes és kisméretű indiai agrokémiai tagvállalkozást képvisel.

Az ICSCE 2023 bemutatja az agrárkémiai és szövetséges vegyipar növekedési lehetőségeit, és közös platformot biztosít minden indiai és nemzetközi szereplő, más szövetséges vállalatcsoport közötti interakcióhoz, ezáltal kölcsönösen előnyös módon lehetőséget biztosít a vállalkozások kapcsolat- és tudáscseréjére, szerződéses gyártásra vagy K+F együttműködésre.

Potenciális résztvevők, területek:

  • Agrárvegyipari gyártók és importőrök (rovarölő, gombaölő, gyomirtó)
  • A biológiai mezőgazdasági inputok: biokémiai peszticidek, biostimulánsok, bioműtrágyák, mikrobiális peszticidek
  • Mezőgazdasági vegyszerek alapanyagai, beleértve az oldószereket, a felületaktív anyagokat, a formuláló szereket és a speciális vegyi anyagokat
  • Egyebek: kutatólaboratóriumok, csomagolóanyag-, technológiai szolgáltatók és a mezőgazdasági inputokhoz közvetlenül-közvetve kapcsolódó cégek, vállalkozások.

További információ: www.pmfaiindia.org / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ