Országos hírek

Az idei év pozitív változást hozott a gazdatársadalomnak. Január elsején hatályba lépett a családi gazdaságokról szóló törvény, így már kedvezőbb működési és adózási környezetben folytathatják tevékenységüket az őstermelők, a családi gazdaságok és az agrárvállalkozások.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nagy hangsúlyt fektetett és fektet arra, hogy tagjait tájékoztassa a változásokról, segítse őket az eligazodásban. Ezt szolgálja a márciusban 7 alkalommal (március 11., 18., 22., 23., 25., 29., 31.; minden alkalommal 14:40-18:30 között) megrendezendő online fórum, amelyen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakértői adnak válaszokat az eddigi tapasztalataik szerint leggyakrabban felmerülő kérdésekre. A fórum ideje alatt a résztvevők feltehetik kérdéseiket írásban, a chatfalon, amelyekre szakértők válaszolnak majd.

A fórumokról portálunkon (https://www.nak.hu/csg-online-forumok) és közösségimédia-felületeinken tudhatnak meg bővebb információt. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

A regisztrációs felület itt érhető el: https://miniapp.nak.hu/nak-regisztracio/csg-online-forumok/.

Az online fórum hivatalos meghívója az alábbi linken érhető el.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ